Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Metalen inleveren in regio Weesp? Kijk dan niet verder dan Schenk Recycling! Onze metaalhandel is vanuit Weesp uitstekend bereikbaar. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel en maak kennis met onze snelle service en uitstekende metaalprijzen.

Metaalprijs

Benieuwd naar de waarde van uw metalen? Wij bieden altijd de actuele dagprijzen voor wu metalen en schroot. Via ons prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kunt u de meest actuele metaalprijzen geheel op maat aanvragen.

Schroot inleveren

U kunt bij ons met bijna alle soorten schroot terecht. Zo kunt u o.a. koper, oud ijzer, aluminium, RVS, messing en zink bij onze metaalhandel inleveren. Dit soort metalen vindt u bijvoorbeeld in oude accu's, oude computers, oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, oude kabels en nog veel meer.

Containers en transport

Bent u van plan om grote hoeveelheden metalen in te leveren vanuit Weesp, maar u beschikt niet over goed transport of een container? Hierbij kunnen we u ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.