Afwijkende openingstijden december & januari

30 november 2023

Openingstijden

 

December staat weer voor de deur, en dat betekent dat de feestelijke sfeer langzaam ons dagelijks leven binnensluipt. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kunnen genieten van deze bijzondere maand, communiceren wij graag enkele gewijzigde openingstijden.

 

Afwijkende openingstijden december & januari 1

 

Bedankt en graag tot ziens in 2024

 

Het afgelopen jaar is een ware mijlpaal geweest voor ons familiebedrijf. We hebben niet alleen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst door afvalstromen op verantwoorde wijze te recyclen, maar we hebben ook het genoegen gehad om een diverse groep aan klanten te verwelkomen. Of je nu een lokale ondernemer, een industrieel partner of een particulier bent, je keuze voor Schenk Recycling heeft een impact gehad op het bevorderen van milieubewustzijn en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Ons succes is rechtstreeks toe te schrijven aan de voortdurende steun en het vertrouwen dat in ons gesteld wordt. Wij waarderen elke hoeveelheid metaalafval die je aan ons toevertrouwt en zijn trots op het feit dat we samen hebben bijgedragen aan het verminderen van de impact op het milieu. De recyclingcyclus is een gezamenlijke inspanning, en jouw deelname heeft het mogelijk gemaakt om kostbare hulpbronnen te behouden en afval naar waarde te hergebruiken.

Als blijk van onze waardering willen we u hartelijk bedanken voor je bezoek aan ons recyclingbedrijf. Of je nu één keer langs bent gekomen of een frequente klant bent, jouw aanwezigheid heeft Schenk Recycling verrijkt en versterkt. We kijken ernaar uit om deze vruchtbare samenwerking voort te zetten en hopen je weer te mogen begroeten in 2024.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Schenk Recycling. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

 

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum