Schenk Recycling nieuwe shirtsponsor jongens-jeugd voetbalclub SDO Bussum

16 juni 2022

Schenk Recycling is erg verheugt aankomend seizoen de nieuwe shirtsponsor te worden van de jongens-jeugd van voetbalclub SDO Bussum! Inmiddels zijn de ontwerpen gereed gemaakt en liggen de shirts klaar om te worden bedrukt. Aankomend seizoen zal de naam Schenk Recycling prominent op de borst van de gehele jongens-jeugdafdeling te zien zijn! 

SDO Bussum

SDO is een prachtige voetbalvereniging met een belangrijke maatschappelijke functie in Bussum en omstreken. Het is een echte ‘club’ waar wekelijks bijna 1000 leden kunnen voetballen op recreatief- en prestatief niveau. SDO kenmerkt zich sinds oprichting door de saamhorigheid, de vele vrijwilligers, de sportiviteit en de gezelligheid rondom de velden. Een geweldig voorbeeld van wat mensen door samenwerken voor mekaar hebben gekregen was de bouw van het huidige clubhuis. In 1973 metselden, timmerden en stuukten 140 enthousiaste leden in hun vrije tijd het gebouw in mekaar. Samenspel Doet Overwinnen.

Loting Club van 39

Op 21 mei jongstleden heeft de tweede editie van de Sponsorloterij voor de jeugd plaatsgevonden. Deze loting wordt getrokken uit ”De club van 39”. Dit is een club van 39 bedrijven die bijdragen aan het fonds voor de jeugd van SDO. Uit dit fonds worden allerlei uitgaven gefinancierd die ten goede komen aan de jeugd van de club. Onze partner Overdie Metals uit Alkmaar is als winnaar uit de ballenbak naar voren gekomen, maar wilde de shirtsponsering over laten aan ons familiebedrijf doordat wij meer binding hebben met de regio. Na goed overleg tussen alle partijen is daarom overeengekomen dat Schenk Recycling op de shirts van de jongengs-jeugd te zien zal zijn. Iets waar wij als organisatie ontzettend trots op zijn!

Positieve impact

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en medewerkers en sponsoren naast voetbalclub SDO diverse sportclubs in de regio. Zo proberen wij een positieve impact te hebben op onze direct omgeving. Wij willen van steeds grotere waarde zijn voor onze klanten, medewerkers en de maatschappij en blijven bedrijfskeuzes maken die zowel efficiënt als ecologisch zijn.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum