Week van de afvalhelden 2024

04 maart 2024

Schenk Recycling doet officieel mee aan de week van de afvalhelden

 

Deze week is het de week van de afvalhelden. In heel Nederland zetten zo'n 30.000 medewerkers zich dagelijks in voor het verzamelen, vervoeren en verwerken van afval en grondstoffen. Tijdens de week van de afvalhelden, de eerste week van maart, zet werkend Nederland deze medewerkers in het zonnetje. Want bij wind en regen, in tijdens van crisis of pandemieën: het werk van onze Afvalhelden gaat altijd door. Schenk Recycling doet officieel mee aan de week van de afvalhelden, je leest er meer over op de officiële website (klik hier).

thubmnail

Elke dag door weer en wind 

 

Elke dag stappen onze afvalhelden vol energie en vastberadenheid het terrein op, klaar om de uitdagingen van de dag aan te gaan. Of het nu gaat om het sorteren van materialen, het laden- en lossen van vrachtauto's of het onderhouden van materieel, zij vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Ons beroep vraagt soms veel en is lichamelijk zwaar, maar juist daarom zijn wij extra trots op de toewijding van onze afvalhelden.

 

Goed begin van de week

 

We zijn de week van de afvalhelden heerlijk begonnen met een overheerlijke fototaart.

1
2
3

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum