De beste oud zink prijs

De beste prijs voor zink in de regio Almere krijg je bij Schenk Recycling. Kom langs op onze locatie en ontvang de meeste actuele oud zink prijs. Wij betalen de beste dagprijs voor oud zink. Het wordt veel gebruikt in woningbouw voor daken en goten. Breng je zink vandaag nog naar ons toe voor een scherpe zink prijs.

Zo krijg je een scherpe oud zink prijs bij Schenk Recycling

Oud zink prijsKom zonder afspraak langs in Almere
Oud  zink prijzenOnze professionals verzamelen en wegen het zink
inleveren oud zinkWe betalen je meteen de actuele dagprijs
Zink prijsVerantwoorde recycling van oud zink

Actuele oud zink prijs opvragen

De prijs van zink zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling krijg je gegarandeerd de beste oud zink prijs.

De prijs van oud zink wijzigt regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw zink weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Zink wordt veel toegepast en is geld waard. Je komt het vaak tegen in de woningbouw voor daken en goten. Ook in de auto-industrie en voor huishoudelijke apparaten wordt zink gebruikt. Helaas zijn metalen schaars. Daarom is het slim om oud zink bij onze metaalhandel te verkopen.

Wij verwerken oud zink volgens de regels tot bruikbare grondstoffen. Dit alles is heel makkelijk.

De actuele zink prijs voor bedrijven

Je verkoopt zink snel bij Schenk Recycling in Almere voor de beste prijs. Voor dakdekkers, klusbedrijven, aannemers en installatiebedrijven met grotere hoeveelheden oud zink bieden we een speciale service. Dan plaatsen we graag onze containers op jouw locatie. Wij zorgen voor snel transport en verantwoorde recycling.

Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd de meest actuele zink prijs.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de oud zink prijs bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet vinden we bij Schenk Recycling. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om oud ijzer en accu’s in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Grote hoeveelheden zink inleveren

Je kunt zink altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden zink wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Bij dakdekkers, klusbedrijven, aannemers en installatiebedrijven plaatsen wij graag speciale stapelbakken. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd actuele dagprijzen.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor jouw accu's

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kunt inleveren? Neem gerust contact met ons op.

Certificering & vergunningen

Wil je een oude accu inleveren? Accu's bevatten lood daarom is het belangrijk dat ze professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Wij hebben alle certificeringen & vergunningen om accu’s met lood milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.