Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Oude kabels kunt u inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Veel installateurs en sloop bedrijven leveren oude kabels bij ons in. Particulieren komen vooral oud pvc kabel inleveren omdat dit worst toegepast in de kabels van huishoudelijk apparaten. Kennis maken met onze snelle service en goede oude kabel prijzen? Komt u oude kabels inleveren bij Schenk Recycling in Almere! Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. 

Soorten oude kabels

Oude kabels is een verzamelnaam voor vrijwel alle soorten kabels. Een pvc ommanteling is niet noodzakelijk. Veel oude kabels komen voort uit productie restanten bij het produceren van kabels, maar het komt ook vrij als restant wanneer er een nieuw kabel netwerk wordt aangelegd, vervangen of verwijderd. Een aantal voorbeelden van oude kabels zijn:

  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

 

Actuele kabel prijs

De prijs die wij bieden voor uw oude kabels is afhankelijk van de dagprijzen. Deze dagprijzen veranderen van uur tot uur. Wilt u de meest actuele kabel prijs geheel op maat ontvangen? Vraag dan een prijs aan door het prijs-aanvraagformulier in te vullen of ons te berichten via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude kabels recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.