Oude kabels makkelijk inleveren

Heb je nog oude kabels liggen die je wilt inleveren? Kom dan direct langs bij Schenk Recycling in Almere. Wij hebben alle vergunningen om oude kabels milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen. Naast een snelle service weet je bij ons zeker dat je direct een goede prijs voor je oude kabels krijgt.

Oude kabels inleveren is slim omdat ze geld waard zijn. Het maakt niet uit of het oude PVC-kabels zijn of andere kabels. Schenk Recycling zorgt dat oude kabels professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Wij werken hierbij volgens strikte regels. Wij verzamelen de oude kabels in containers en sorteren ze. Zo weten we zeker dat de recycling veilig en schoon verloopt. Oude kabels inleveren, levert ook geld op, daarom betalen we altijd de actuele dagprijs voor metalen.

Zo werkt het inleveren van oude kabels bij Schenk Recycling

Oude kabels inleverenKom zonder afspraak langs in Almere
Oude kabels inleveren bij Schenk RecyclingOnze mensen verzamelen en wegen de kabels
Kabels AlmereWe betalen je meteen de actuele dagprijs
Oude kabels recyclenVerantwoorde recycling van jouw oude kabels

Oude kabels inleveren zonder afspraak

Je kunt oude kabels zonder afspraak inleveren op onze locatie in Almere. Hier nemen onze professionals oude kabels in voor recycling. Zo weet je zeker dat je oude kabels professioneel verwerkt en opnieuw gebruikt worden. En jij krijgt een marktconforme dagprijs voor je oude kabels direct uitbetaald.

Oude kabels bevatten waardevolle metalen. Het is dus belangrijk dat wij oude kabels hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen.

Oude kabels inleveren

Oude kabels inleveren voor bedrijven

Je kunt oude kabels altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden harde kabels wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook.

Wij plaatsen graag speciale containers bij jouw bedrijf. Transport en verantwoorde verwerking verzorgen wij volledig. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd de actuele dagprijs voor je oude kabels.

Recyclen voor bedrijven in de regio Almere

Je kunt de volgende soorten oude kabels bij Schenk Recycling inleveren

Oude kabels prijs
  • koperkabel
  • pvc kabel
  • trekdraad
  • aluminium kabel
  • loodkabel
  • grondkabel

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor snel en makkelijk inleveren van je oude kabels bij Schenk Recycling

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Oude kabels inleveren

Oude kabels inleveren voor bedrijven

Als je grotere hoeveelheden oude kabels wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Wij plaatsen graag speciale containers bij installateurs of sloopbedrijven. Wij zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd de actuele dagprijs voor je oude kabels.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.