Uw partner voor plastic recycling

Welke plasticsoorten verwerken wij?

  • Folie
  • Big-bags
  • Kunststoffen
  • Divers productieafval

*Deze service is niet voor particulieren

Download onze acceptatievoorwaarden voor plastic >
Staat de gewenste soort er niet tussen? Neem contact op >

Plastic en kunststof recyclen

Grote hoeveelheden plastic of kunststof recyclen? Schenk Recyling is al jarenlang dé recycling-partner van ondernemend Almere en omgeving. Maak ook kennis met ons familiebedrijf en bespreek met ons de mogelijkheden voor de inname van plastic en andere kunststoffen.
Meer over ons recyling-proces >

Waarom plastic recyclen?

Door plastic en kunststof te laten recyclen kan het een tweede leven krijgen. Op deze wijze draagt u samen met Schenk Recycling bij aan een beter milieu en wordt zwerfafval voorkomen. Het recyclen van plastic en kunststof begint met een goede scheiding. Schenk Recycling is gespecialiseerd in het voorbereiden tot daadwerkelijke recycling.
Meer over waarom we moeten recyclen >

Inzamelen en transporteren

Naast het recyclen van plastic kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van grote hoeveelheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van het inzamelen en transporteren van plastic te bespreken.

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u grote partijen plastic? Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Dan willen wij graag uw recycling-partner worden! Neem hieronder alvast contact met ons op.

Contact opnemen

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Recyclen begint bij u

Het recyclen van plastic begint met een goede scheiding. Dankzij uw scheiding kan plastic, wat anders verbrand wordt, in de toekomst hergebruikt worden. Onze recycling-partner worden? Vul dan het contactformulier hieronder in!

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over ons recycling-proces of bent u enthousiast geworden over een samenwerking met ons? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

You'll need to setup your Site key in order to use reCAPTCHA.