Balenpers

Door een balenpers bij uw bedrijf te laten installeren gaat u efficiënter om met afval en wordt de nettowinst op afval verhoogd.

Afval neemt veel ruimte in beslag en de verwerking is een tijdrovende kwestie. Met het plaatsen van een balenpers bij u op locatie helpen wij u met een efficiëntere manier van afvalverwerking. Met een balenpers bespaart u arbeids-, opslag en transportkosten. Naast dat uw afval door de volumereductie minder vaak hoeft te worden opgehaald neemt een balenpers ook een stuk minder ruimte in beslag dan een perscontainer. Bovendien kunnen wij de afval balen uit de balenpers voor u afvoeren, waardoor uw totaal ontzorgt wordt in uw afvalbeheer.

Bespaar kostbare tijd

Met een balenpers voor uw karton of plastic wordt het comprimeren en afvoeren van uw afval heel eenvoudig. Wij plaatsen de balenpers bij u op een centrale locatie, zodat u ook kostbare tijd bespaart op intern transport. Werknemers zullen het afval direct op hun afdeling kunnen verwerken en hoeven niet tussentijds naar buiten om de container te legen in een perscontainer. Gebaald karton of plastic uit de balenpers levert ook nog eens meer geld op dan ongebaald karton of plastic in een perscontainer.

Voordelen balenpers

Een balenpers levert u de volgende voordelen op:

  • Hoger netto winstpercentage, lagere afvalkosten
  • Containers voor karton of platic overbodig
  • Efficiënte afhandeling van karton of plastic afval
  • Verbetering van de werkomgeving

Kostenbesparing in afvalbeheer?

Ontvang vrijblijvend afvalbeheer advies voor uw organisatie.

Advies aanvragen

Gratis advies over het plaatsen van een balenpers?

Uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk inrichten met een balenpers? Ontvang nu vrijblijvend advies over het plaatsen van een balenpers bij uw organisatie. Vul het onderstaande formulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

You'll need to setup your Site key in order to use reCAPTCHA.