Zaterdagkracht

Ben jij jong, energiek en op zoek naar een leuke bijbaan waar je met je handen kunt werken en ervaring kunt opdoen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Solliciteer direct en word als zaterdagkracht deel van ons team!

Wat ga je doen als Zaterdagkracht bij Schenk Recycling?

Als zaterdagkracht ben je iemand die z’n mouwen opstroopt. Jij krijgt energie van een opgeruimde werkomgeving. Je beschikt over een proactieve houding en je zorgt dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Als zaterdagkracht ben je inzetbaar op een breed scala aan taken en werkzaamheden. Hierbij zorg jij er mede voor dat de ploeg die maandag weer komt werk helemaal klaar is voor een nieuwe week.  Je komt te werken in een hecht team, maar zult ook regelmatig individueel werkzaamheden verrichten.

  • Je draagt bij aan de orde en netheid van de werkomgeving.
  • Je verricht schoonmaakwerkzaamheden aan machines zoals heftrucks.
  • Je helpt klanten met het wegen van hun oude metalen.
  • Je zorgt dat de metalen netjes worden opgeruimd op de plek waar ze horen.

Hoe maken we jou als Zaterdagkracht blij?

Bij ons werk je in een dynamische en collegiale omgeving waar jouw inzet en energie echt gewaardeerd worden. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin jij je thuis voelt en met plezier aan de slag gaat. Dit doen we op de volgende manieren:

1.Goede werksfeer: We geloven in een positieve en ondersteunende werkomgeving. Ons team is hecht en behulpzaam, en we zorgen ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Of je nu samenwerkt met collega’s of zelfstandig aan de slag gaat, je kunt altijd rekenen op een fijne werksfeer.

2.Flexibiliteit: We begrijpen dat je als scholier een druk leven hebt, maar tussendoor ook weleens vrij bent. Wij bieden je de mogelijkheid om op vrije dagen en/of vakanties extra te komen werken.

3. Persoonlijke groei: We vinden het belangrijk dat je je bij ons kunt ontwikkelen. Daarom bieden we diverse mogelijkheden aan voor persoonlijke en professionele groei. Denk aan cursussen, maar ook aan de ruimte om nieuwe vaardigheden te leren en verantwoordelijkheden op je te nemen.

4.Veiligheid en comfort: Jouw veiligheid en comfort staan bij ons voorop. We zorgen voor een schone, goed georganiseerde en veilige werkomgeving. De benodigde middelen en beschermingsmiddelen worden altijd ter beschikking gesteld, zodat je je werk met een gerust hart kunt uitvoeren.

5.Erkenning en waardering: Bij ons wordt hard werken beloond. We erkennen jouw inzet en vieren successen samen. Door regelmatig feedback en waardering te uiten, zorgen we ervoor dat je je gezien en gewaardeerd voelt. Jouw werk maakt een verschil, en dat laten we merken.

6.Gezellige extra’s: We organiseren regelmatig leuke teamuitjes. Dit versterkt niet alleen de teamgeest, maar zorgt er ook voor dat je werk nog leuker wordt.

Kortom, bij ons ben je meer dan alleen een werknemer. We zorgen ervoor dat je je gewaardeerd, ondersteund en gemotiveerd voelt, zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Wat breng je mee als Zaterdagkracht bij Schenk Recycling?

  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
  • Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je bent flexibel en niet vies om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.
  • Je toont initiatief en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Vacaturedetails

  • Locatie

    Almere
  • Opleidingsniveau

    VMBO
  • Contracttype

    Parttime
  • Aantal uren

    20
  • Salaris

    In overleg
schenk-recycling-logo-icon

Over familiebedrijf Schenk Recycling

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en inmiddels door de derde generatie wordt geleid. Schenk Recycling is een recyclingbedrijf dat bedrijven en particulieren doordachte totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Vanuit onze vestigingen in Almere zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor het transporteren, verwerken en verhandelen van diverse soorten afvalstromen.

Het bedrijf is opgebouwd uit een metaalafdeling, voor de inkoop van metalen, een productieafdeling voor de verwerking van afvalstromen zoals papier en plastic en een tweede locatie waar we voornamelijk kunststoffen verwerken. Alhoewel we uit drie afdelingen bestaan, werken we elke dag met een team van 15 mensen aan onze doelen. Help jij ons mee onze doelen te behalen?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij de uitdaging bij dit mooie familiebedrijf aangaan? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar: werken@schenk-recycling.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Schenk Recycling op telefoonnummer 036-5409366. Jouw contactpersoon is Joost Schenk.

Solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.