Jouw regisseur in de circulaire wereld

Als bedrijf wil je circulair werken en afval duurzaam verwerken. Samen regelen we dat. Want jouw afvalstromen zijn grondstoffen die we efficiënt inzamelen en verwerken voor hergebruik. Zo draag jij bij aan een schone wereld en bespaar je geld. Wij nemen graag de regie over jouw afvalmanagement.

 

Schenk Recycling is een familiebedrijf uit Almere met recycling en duurzaamheid in de genen. Wij zijn volledig gecertificeerd en werken volgens alle milieu- en veiligheidseisen. Onze professionals zorgen voor transport en verwerking van jouw afval, inclusief complete rapportages en dashboards voor afvalmanagement. Je weet altijd precies hoeveel en welk materiaal opgehaald en verwerkt is, de kwaliteit en de opbrengst. Zo heb je stevige grip op je circulaire afvalstromen. Wij recyclen o.a. big bags, papier, karton, plastics, folie, harde kunststof, hout en metaal.

Schenk recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Balenpers
Balenpers
Perscontainer
Perscontainer
Stationaire Perscontainer
Stationaire Perscontainer

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking.

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt het opzetten van een circulaire keten bij Schenk Recycling

circulaire keten bij Schenk RecyclingNeem contact op over de afval­stromen die je wilt recyclen
 Circulair RecyclenDeskundig advies op maat voor duurzame afvalverwerking
Circulair RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
Schenk RecyclingProfiteer van circulaire afvalverwerking op de lange termijn

We vertellen je graag hoe je meer regie over je afvalstromen krijgt

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactpersoon
Rogier Schenk
+31 (0)6 520 230 66
rogier@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.