Afvalstromen

Schenk Recycling geeft verschillende soorten afval een tweede leven. Hoe we dat doen? Bekijk hieronder de meest voorkomende afvalstromen en neem contact met ons op voor de verwerkingsmogelijkheden.

Afval verwerken is niet nieuw, wel de manier waarop. Zo kunnen met behulp van nieuwe technieken steeds meer grondstoffen uit afval goed gescheiden worden. Daarnaast wordt ook steeds beter op producten aangegeven wat er wel en niet gerecycled kan worden. Schenk Recycling zamelt allerlei soorten rest- en afvalstromen in, van oud papier tot metalen. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode. Schenk Recycling verzamelt en verwerkt de volgende rest- en afvalstromen:

Efficiënt afvalbeheer

Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en heeft u een minimale impact op het milieu. Ontvang nu geheel vrijblijvend afval advies op maat voor uw organisatie.

Kostenbesparing in afvalbeheer?

Ontvang vrijblijvend afvalbeheer advies voor uw organisatie.

Advies aanvragen

Gratis advies op maat aanvragen

Uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk inrichten? Ontvang nu vrijblijvend afvalbeheer advies voor uw organisatie. Vul het onderstaande formulier in en een van onze adviseurs neemt contact met u op.

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

You'll need to setup your Site key in order to use reCAPTCHA.