Duurzame recycling in de logistiek

Hoe ga je als logistiek bedrijf slim om met afvalstromen? Met onze oplossingen maak je eenvoudig praktische balen van wikkelfolie en karton. Dat is de manier om tijd en ruimte te besparen. Maar wij gaan graag nog een stap verder.

Bij Schenk Recycling weten we al jaren wat jouw afvalstromen waard zijn. En dat geldt zeker voor plastic folie en karton. Onze perscontainers en balenpersen maken recycling nog makkelijker. Met slimme apparaten en sensoren zien we op afstand precies hoeveel balen je hebt liggen. Zo weten we altijd wanneer we het gebaald materiaal met onze eigen trailers kunnen ophalen. Met Schenk Recycling heb je dus geen omkijken naar je afvalstromen en het levert nog geld op ook.

Schenk recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Balenpers
Balenpers
Perscontainer
Perscontainer
Stationaire Perscontainer
Stationaire Perscontainer

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking.

Waarom recyclen in balen?

 

Het recyclen van afvalstromen, zoals wikkelfolie en karton, moet zo makkelijk mogelijk zijn. Met onze perscontainers en balenpersen maak je snel en eenvoudig balen van afvalstromen. Zo bespaar je kostbare tijd en ruimte.

Extra voordeel is dat wij met slimme sensoren op onze apparaten op afstand zien hoeveel balen er liggen. Zo weten we altijd precies wanneer we ze met onze eigen trailers kunnen ophalen.

 

Waarom papier recyclen

Zo werkt afvalverwerking bij Schenk Recycling

Archiefvernietiging door Schenk RecyclingNeem contact op over recycling van wikkelfolie en karton
ArchiefvernietigingDeskundig advies over pers­containers en transport
archiefvernietiging voor bedrijvenGedetailleerde offerte met investeringen en aanpak
betrouwbare archiefvernietigingRecycling van wikkelfolie en karton duurzaam geregeld

We vertellen graag hoe we de recycling van jouw wikkelfolie en karton slim kunnen regelen

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulair recyclen

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat


Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, pers­containers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto's. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfs­processen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.