Harde kunststoffen recyclen

Zoek je een specialist voor het recyclen van harde kunststoffen? Schenk Recycling neemt je alles uit handen. Met onze containers en transport op maat zorgen wij voor opslag, verzamelen en recyclen van alle soorten harde kunststof. Zo bespaar je ruimte en heb je ook een mooie opbrengst.

Veel bedrijven hebben harde kunststoffen als restproduct. Dit zijn verschillende soorten plastic met eigen kenmerken en eigenschappen. Schenk Recycling maakt het recyclen van diverse harde kunststoffen heel eenvoudig. Met containers op locatie is het verzamelen en scheiden erg makkelijk. Dat bespaart je mensen ruimte en tijd. Wij regelen ook het transport naar onze locatie in Almere waar we alle kunststoffen volgens de regels verwerken.

Door je harde kunststoffen te recyclen, maak je de wereld duurzamer en het levert geld op.

Schenk Recycling verwerkt verschillende soorten harde kunststoffen

Harde kunststoffen recyclen
  • PET (polyethylene terephthalate)
  • HDPE (hoge dichtheid polyetheen)
  • PVC (polyvinylchloride)
  • LDPE (lage dichtheid polyetheen)
  • PP (polypropeen)
  • PS (polystyreen)
  • Overig (bijvoorbeeld polycarbonaat)

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt harde kunststoffen recyclen bij Schenk Recycling

Schenk Recycling harde kunststoffenNeem contact op over welke harde kunststoffen je wilt recyclen
harde kunststoffen recyclenDeskundig advies op maat over transport en recycling
Kunststoffen zakelijk RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
Harde kunststoffen recyclen in AlmereEen goede opbrengst van harde kunststoffen

We vertellen je graag hoe je harde kunststoffen slim kunt recyclen

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactpersoon
Rogier Schenk
+31 (0)6 520 230 66
rogier@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.