Metaal laten ophalen binnen 48 uur

Wil je dat wij je oude metaal in de regio Almere binnen 48 uur ophalen? Schenk Recycling is gespecialiseerd in het recyclen van metalen, zoals koper, messing, zink, lood en aluminium.

Met onze ophaalservice kunnen we metaal (minimaal 1.000 kilogram) binnen 48 uur bij je ophalen en je krijgt direct de actuele oud metaalprijs uitbetaald.

Zo werkt het ophalen van metaal door Schenk Recycling

Metaal laten ophalenPlan een afspraak met de ophaalservice
Metaal laten ophalen door Schenk RecyclingOnze mensen halen het metaal op
Metalen laten ophalen in de regio AlmereNa het wegen betalen we de dagprijs
Metaal laten ophalen binnen 48 uurVerantwoorde recycling van metaal

Metaal ophalen volgens afspraak

Metaal zit in heel veel producten en is waardevol. Helaas zijn metalen ook schaars. Onze metaalhandel kan oud metaal binnen 48 uur ophalen met eigen transport. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kilogram.

Na het ophalen wordt het metaal gesorteerd en gewogen. Hierna krijg je direct een marktconforme prijs uitbetaald. Wij verwerken metaal dat we binnen 48 uur ophalen volgens de regels tot bruikbare grondstoffen.

Metaal ophalen binnen 48uur

Metaal ophalen voor bedrijven

Als je regelmatig grotere hoeveelheden metaal hebt, bieden we een speciale ophaalservice. Wij plaatsen dan onze stapelbakken of containers op jouw locatie. Wij zorgen dan voor snel transport, vaak binnen 48 uur, en verantwoorde recycling.

Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd de meest actuele metaalprijzen.

Recyclen voor bedrijven in de regio Almere

Welk metaal kan Schenk Recycling binnen 48 uur ophalen?

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen. Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.

 • Koper
 • Aluminium
 • Computers
 • Messing
 • Kabels
 • RVS
 • Zink
 • Accu’s
 • Lood
 • Katalysatoren
 • Harde schijven

Actuele metaalprijs opvragen

De prijs van metaal zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun jij je metaal inleveren tegen de actuele dagprijzen. Of kunnen het binnen 48 uur ophalen.

De prijs van metaal verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw metal weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Actuele Metaalprijs

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe Schenk Recycling metaal binnen 48 uur kan ophalen.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

oude computers inleveren voor bedrijven

Oude kabels inleveren voor bedrijven

Als je grotere hoeveelheden oude kabels wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Wij plaatsen graag speciale containers bij installateurs of sloopbedrijven. Wij zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd de actuele dagprijs voor je oude kabels.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.