Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Metalen inleveren in regio Amsterdam? Kom uw metalen inleveren bij Schenk Recycling! Vanuit Amsterdam zijn wij uitstekend bereikbaar. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Welke soorten metaal kunt u bij ons inleveren?

Met welke soorten metaal en schroot kunt u bij ons terecht? U kunt bij onze metaalhandel o.a. oud ijzer, koper, aluminium, messing, RVS en zink inleveren. Waar kunt u dit soort metalen in vinden? U vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, oude accu's, oude computers, ijzeren bedframes, oude fietsen en oude kabels.

De waarde van uw metalen

De waarde weten van uw metalen? Vraag de metaalprijzen op maat aan via ons prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. Onze WhatsApp-dienst is beschikbaar tussen 8:00 en 16:00. Wij bieden we altijd de actuele dagprijzen voor uw metalen. 

Container en transport

Grote hoeveelheden metalen inleveren vanuit Amsterdam, maar u beschikt niet over een container of transport? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.