Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Metalen inleveren in regio Zeewolde? Kom naar Schenk Recycling! Vanuit Zeewolde is onze metaalhandel snel bereikbaar. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel en maak kennis met onze uitstekende service en goede metaalprijzen.

Metalen inleveren

Bijna alle soorten metaal en schroot kunt u bij onze metaalhandel inleveren. Zo kunt u o.a. oud ijzer, koper, aluminium, messing, RVS en zink inleveren. Dit soort metalen vindt u bijvoorbeeld in oude wasmachines, oude accu's, oude computers, ijzeren bedframes, oude fietsen en oude kabels.

Waarde metalen

Benieuwd naar de waarde van uw metalen of schroot? Wij bieden u altijd de meest actuele dagprijzen voor uw metalen en schroot. Via ons prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kunt u metaalprijzen geheel op maat aanvragen.

Container en transport

Van plan om grote hoeveelheden metalen vanuit Zeewolde in te leveren, maar u beschikt niet over een container of transport? Hierbij kunnen we u ook van dienst zijn. Bekijk hier wat er mogelijk is of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.