De beste metaalprijzen

De beste prijzen voor metaal in de regio Almere krijg je bij Schenk Recycling. Kom langs op onze locatie en ontvang de meest actuele metaalprijzen. Wij betalen de beste prijzen voor metaal, zoals koper, messing, zink, lood en aluminium.

Breng je metaal vandaag nog naar ons toe voor scherpe metaalprijzen.

Zo krijg je de beste metaalprijzen bij Schenk Recycling

MetaalprijzenKom zonder afspraak langs in Almere
Metaal prijzen Schenk RecyclingOnze mensen wegen het metaal
MetaalprijzenWe betalen de actuele metaalprijzen
Metaal prijsVerantwoorde recycling van metaal

Actuele metaalprijzen opvragen

De prijzen van metaal zitten de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling krijg je gegarandeerd de beste metaalprijzen.
De prijzen van metaal veranderen regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijzen niet op onze website tonen. Wil je de dagprijzen van jouw metaal weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Actuele Metaalprijs

De beste metaalprijzen zonder afspraak

Metaal is heel divers. Het kan gaan om koper, messing, zink, lood en aluminium. Maar metaal zit ook in oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu’s en kabels. metaal is geld waard. Helaas zijn metalen momenteel schaars. Daarom is het slim om je metaal bij onze metaalhandel te verkopen. Wij verwerken metaal volgens de regels tot bruikbare grondstoffen. Dit alles is heel makkelijk.

Je komt zonder afspraak langs en onze mensen helpen je met sorteren en wegen. Bij ons krijg je altijd marktconforme metaalprijzen.

Oud ijzer en metalen inleveren

Welk metalen kun je verkopen bij Schenk Recycling in Almere?

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.

  • Koper
  • Aluminium
  • Messing
  • RVS
  • Zink
  • Lood

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over actuele metaalprijzen bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Oud ijzer inleveren

Actuele metaalprijzen voor bedrijven

Je verkoopt metaal snel bij Schenk Recycling in Almere voor de beste prijzen. Als je regelmatig grotere hoeveelheden metaal hebt, bieden we een speciale service. Dan plaatsen we graag onze containers op jouw locatie. Wij zorgen voor snel transport en verantwoorde recycling. Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd de meest actuele metaalprijzen.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.