Metaalhandel in de omgeving van Biddinghuizen

Voor het inleveren en recyclen van alle soorten metaal

Voor een metaalhandel in de omgeving van Biddinghuizen is Schenk Recycling het juiste adres. Je krijgt hier altijd scherpe prijzen voor oude metalen. Bij ons lever je heel veel soorten schroot of oud ijzer of snel en makkelijk in.

Vanuit Biddinghuizen is onze metaalhandel uitstekend bereikbaar. Je komt zonder afspraak langs bij Schenk Recycling en krijgt direct contant geld voor aluminium, koper, messing, lood en zink.

Zo werkt metaal inleveren bij een metaalhandel in de regio Biddinghuizen

Metaalhandel BiddinghuizenKom zonder afspraak langs bij metaalhandel Biddinghuizen
Metaal inleveren bij Schenk RecyclingOnze mensen sorteren en wegen het oud ijzer
Metaalhandel in de omgeving van BiddinghuizenWe betalen je meteen de actuele dagprijs voor metalen
Metaal inleveren BiddinghuizenMetaalhandel Biddinghuizen voor verantwoorde recycling van metalen

Metaalhandel in de omgeving Biddinghuizen

Metaal zit in veel producten, van oude wasmachine, ijzeren bedframes en accu’s tot fietsen. Bij onze metaalhandel in de omgeving Biddinghuizen lever je oud ijzer en metalen eenvoudig in. Je hoeft je oude of nieuwe metalen alleen maar naar Schenk Recycling te brengen. Onze medewerkers sorteren en wegen het oud ijzer en andere metalen. En jij krijgt direct een goede metaalprijs uitbetaald. Zo wordt je oud ijzer of schroot gegarandeerd verantwoord verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Oud ijzer en metalen inleveren

Metaal inleveren voor bedrijven

Oud ijzer en andere metalen in de regio Biddinghuizen kun je altijd bij ons inleveren. Ook het recyclen van grotere hoeveelheden oud ijzer of schroot is voor ons geen probleem. Wij plaatsen snel speciale containers op jouw locatie. Als jij het metaal verzamelt, regelen wij transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en wel altijd marktconforme prijzen voor je oud ijzer en andere metalen.

metalen inleveren voor bedrijven

Welke metalen kun je inleveren in de regio Biddinghuizen?

 • Koper
 • Oud ijzer
 • Aluminium
 • Computers
 • Messing
 • Kabels
 • RVS
 • Zink
 • Accu’s
 • Lood
 • Katalysatoren
 • Harde schijven

Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Actuele metaalprijs opvragen

De prijs van oude metalen zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun jij je oude metalen inleveren tegen de actuele dagprijzen.

De prijs van metalen verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw oude metalen weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

actuele koperprijs

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe je snel en makkelijk oud ijzer of andere metalen inlevert bij een metaalhandel in de omgeving van Biddinghuizen.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe kan je oud ijzer inleveren?

Play Video

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor grotere hoeveelheden metalen zijn verschillende inzamelingsmogelijkheden. Zo beschikken wij over een bestelbus die metalen in de omgeving Biddinghuizen bij u kan komen ophalen. Voor deze ophaalservice geldt een minimum gewicht van 1000kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor je metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van papier en karton kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kan inleveren? Neem gerust contact met ons op.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.